Skip to main content

Islamic Fashion Festival - IRAN vs. MALAYSIA


Yang mana sebenarnya Islamik atau sekurang-kurangnya lebih Islamik?

Tepuk dada tanya iman!


IRAN


MALAYSIA


Lagi gambar-gambar menarik:
.
Islamic Fashion Show di Tehran, Iran






Islamic Fashion Festival, Kuala Lumpur-Jakarta-Monte Carlo











sumber: http://jadi.civiblog.org , http://shahrzaad.wordpress.com

Comments

  1. elok la sgt cm2...wat malu je...diorang yang handle or join nie ley la..moden la konon nya...sampai malaysia dapat tittle negara islam moden...tul2 mengecewakan owg islam yang lain...

    ReplyDelete
  2. dah la,,,org yg terlibat masih lum minta maaf secara terbuka kepada seluruh umat Islam di Malaysia nie~~huhu

    ANTARA ANJING DAN MANUSIA

    ReplyDelete
  3. apa kata kita bongkar dan mencari kebenaran. jangan membuat sebarang komen dengan melulu.sebenarnya imej model yg berpakai ntah ke apa2 itu dibuat di Monaco.

    xkan jahil sangat org yg hadir masa tu hingga tidak memberi sebarang komen dan bukti lain mengatakan festival fesyen ini sudah brcanggah. lihat sini dan sana gambar yg sama saja... tidak ada gamabr lain.

    sedangkan fesival fesyen islam yg dianjurkan diKL ni melibatkan beberapa artis tempatan.

    lihat link ini: http://satulimatiga.blogspot.com/2010/10/bandingkan-islamic-fashion-festival.html

    walaupun link tersebut lebih bersifat politik (mungkin kurang dipercayai). namun disitu terdapat link dari web luar negara yg mengatakan festival fesyen itu dibuat di Monte Carlo.

    JOM CARI KEBENARAN

    ReplyDelete
  4. macam2 perkara trjadi bila dunia hampir kiamat :(

    ReplyDelete
  5. blaja dulu aurat 2 pe...huhuhu

    ReplyDelete
  6. memalukan rakyat m'sia yg beragama Islam.

    ReplyDelete
  7. bksempoi: nak bongkar cari kebenaran? ni sy nk bg satu fakta benar...yg dikatakan Islam tu, kat mana pon serupa..cara tutup aurat dlm Islam kt monaco atau KL sama ja...Islamic kt monaco sama la Islamic kt mana pon

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.