Thursday, November 18, 2010

Islamic Fashion Festival - IRAN vs. MALAYSIA


Yang mana sebenarnya Islamik atau sekurang-kurangnya lebih Islamik?

Tepuk dada tanya iman!


IRAN


MALAYSIA


Lagi gambar-gambar menarik:
.
Islamic Fashion Show di Tehran, Iran






Islamic Fashion Festival, Kuala Lumpur-Jakarta-Monte Carlo











sumber: http://jadi.civiblog.org , http://shahrzaad.wordpress.com

Entri-Entri Berkaitan.....

9 comments:

  1. elok la sgt cm2...wat malu je...diorang yang handle or join nie ley la..moden la konon nya...sampai malaysia dapat tittle negara islam moden...tul2 mengecewakan owg islam yang lain...

    ReplyDelete
  2. dah la,,,org yg terlibat masih lum minta maaf secara terbuka kepada seluruh umat Islam di Malaysia nie~~huhu

    ANTARA ANJING DAN MANUSIA

    ReplyDelete
  3. apa kata kita bongkar dan mencari kebenaran. jangan membuat sebarang komen dengan melulu.sebenarnya imej model yg berpakai ntah ke apa2 itu dibuat di Monaco.

    xkan jahil sangat org yg hadir masa tu hingga tidak memberi sebarang komen dan bukti lain mengatakan festival fesyen ini sudah brcanggah. lihat sini dan sana gambar yg sama saja... tidak ada gamabr lain.

    sedangkan fesival fesyen islam yg dianjurkan diKL ni melibatkan beberapa artis tempatan.

    lihat link ini: http://satulimatiga.blogspot.com/2010/10/bandingkan-islamic-fashion-festival.html

    walaupun link tersebut lebih bersifat politik (mungkin kurang dipercayai). namun disitu terdapat link dari web luar negara yg mengatakan festival fesyen itu dibuat di Monte Carlo.

    JOM CARI KEBENARAN

    ReplyDelete
  4. macam2 perkara trjadi bila dunia hampir kiamat :(

    ReplyDelete
  5. blaja dulu aurat 2 pe...huhuhu

    ReplyDelete
  6. memalukan rakyat m'sia yg beragama Islam.

    ReplyDelete
  7. bksempoi: nak bongkar cari kebenaran? ni sy nk bg satu fakta benar...yg dikatakan Islam tu, kat mana pon serupa..cara tutup aurat dlm Islam kt monaco atau KL sama ja...Islamic kt monaco sama la Islamic kt mana pon

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails