Saturday, October 16, 2010

Kanak-Kanak Dengan Nama Terpanjang Di Dunia


"Autumn Sullivan Corbett Fitzsimmons Jeffries Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Foreman Brown"

Itulah nama betul bagi kanak-kanak di bawah ini. Alahai...kesian tengok muka dia. Dia pun macam tak suka rasanya parents dia bagi nama panjang-panjang macam tu. Haha!



Entri-Entri Berkaitan.....

19 comments:

  1. geram ...mak bapak bagi name sdp2 tp org panggil hoi je...
    tapi ni melampau lak name nye...kalau nikah payah ni heee

    ReplyDelete
  2. kat obersea cmne ek surat beranak dia??mesti saiz manila kad~~

    ReplyDelete
  3. nih suma sebab giler glam la nih...
    nak masuk book record...
    cian kat budak tue jer...

    ReplyDelete
  4. errkk sian kt budak ni..berat nak tanggung nama tu..huhu

    ReplyDelete
  5. jenuh nak sebut..awat panjang sangat

    ReplyDelete
  6. setuju! kesian kot tengok muka budak ni..parents gila melampau.nk keja glamour..!

    ReplyDelete
  7. 27 words for one name!!!ridiculous!!
    then,27 people should call him with different name..kalo tak rugi jer letak nme panjang berjela..

    ReplyDelete
  8. cimot: hehe betul tu.ridiculuos!

    ReplyDelete
  9. pasni ada pulak mangkuk yg letak nama anak 30 nama, nak pecahkan rekod si autumn ni..

    ReplyDelete
  10. nak isi form pun susah, space kurang. haha

    ReplyDelete
  11. kalu aku jd anak tu ,,aku pun x suka mmg x suka

    ReplyDelete
  12. kih3... agak "kreatif" ye name budak nie...;P

    ReplyDelete
  13. agaknya sedara yang ni nak letak nama ni,atuk nenek nak letak nama nih..last2 pening malas nak pikir n nak jaga ati smua orang,dia pun letaklah smua nama tuh...hahahah

    ReplyDelete
  14. perghh.. dahsyat sggh nma dak ni.. ingt kn lirik lgu td, rpanya nma.. hmpir2 sya nk nyanyi lgu tnpa irama & melodi.. agagagaga~

    ReplyDelete
  15. mahu berape kali lafaz neh klu akad nikah.. mhuahahaha.... ;p

    ReplyDelete
  16. last2 panggil brown jer.. hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails