Skip to main content

Kanak-Kanak Dengan Nama Terpanjang Di Dunia


"Autumn Sullivan Corbett Fitzsimmons Jeffries Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Foreman Brown"

Itulah nama betul bagi kanak-kanak di bawah ini. Alahai...kesian tengok muka dia. Dia pun macam tak suka rasanya parents dia bagi nama panjang-panjang macam tu. Haha!


Comments

  1. geram ...mak bapak bagi name sdp2 tp org panggil hoi je...
    tapi ni melampau lak name nye...kalau nikah payah ni heee

    ReplyDelete
  2. kat obersea cmne ek surat beranak dia??mesti saiz manila kad~~

    ReplyDelete
  3. nih suma sebab giler glam la nih...
    nak masuk book record...
    cian kat budak tue jer...

    ReplyDelete
  4. errkk sian kt budak ni..berat nak tanggung nama tu..huhu

    ReplyDelete
  5. jenuh nak sebut..awat panjang sangat

    ReplyDelete
  6. setuju! kesian kot tengok muka budak ni..parents gila melampau.nk keja glamour..!

    ReplyDelete
  7. 27 words for one name!!!ridiculous!!
    then,27 people should call him with different name..kalo tak rugi jer letak nme panjang berjela..

    ReplyDelete
  8. cimot: hehe betul tu.ridiculuos!

    ReplyDelete
  9. pasni ada pulak mangkuk yg letak nama anak 30 nama, nak pecahkan rekod si autumn ni..

    ReplyDelete
  10. nak isi form pun susah, space kurang. haha

    ReplyDelete
  11. kalu aku jd anak tu ,,aku pun x suka mmg x suka

    ReplyDelete
  12. kih3... agak "kreatif" ye name budak nie...;P

    ReplyDelete
  13. agaknya sedara yang ni nak letak nama ni,atuk nenek nak letak nama nih..last2 pening malas nak pikir n nak jaga ati smua orang,dia pun letaklah smua nama tuh...hahahah

    ReplyDelete
  14. perghh.. dahsyat sggh nma dak ni.. ingt kn lirik lgu td, rpanya nma.. hmpir2 sya nk nyanyi lgu tnpa irama & melodi.. agagagaga~

    ReplyDelete
  15. mahu berape kali lafaz neh klu akad nikah.. mhuahahaha.... ;p

    ReplyDelete
  16. last2 panggil brown jer.. hehehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.