Skip to main content

Otot-Otot Terbesar

Bagi lelaki, memiliki otot yang besar terutamanya di lengan dan di perut(six pack) pastinya menjadi idaman. Bila otot besar, baru nampak tough, nampak macho, gagah perkasa dan saham pun naik di kalangan para wanita (dan mungkin juga dikalangan lelaki l****t).

Tapi kalau otot terlalu besar gedabak macam mana? Macam gambar-bambar kat bawah ni.




Lagi gambar-gambar otot:








Ada yang suka? Jelik?

Bagi aku, aku sangat bersimpati dengan mereka-mereka ini. Disebalik kesempurnaan pada bentuk tubuh badan yang mereka cari, sebenarnya kecacatan yang mereka dapat. Cuba lihat bentuk tubuh mereka yang tak normal, badan besar kat atas kecil kat bawah, kaki tak seimbang dengan badan, badan macam bengkak sana bengkak sini...ia terlihat sangat menyiksakan.

"Sesungguhnya Allah telah mencipta manusia itu sebaik-baik kejadian"

Comments

  1. yik ! suka apa. geli. jijik. jelik. weird. semua2. bukan hebat. berbulu je tengok~

    ReplyDelete
  2. tu smua buat suntikan steroid...tipu

    ReplyDelete
  3. apa kejadahnya badan macam ni..huhu

    ReplyDelete
  4. keterlaluan neh.......sket2 sudah~
    yg penting badan sihat,iman sihat :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.