Saturday, September 18, 2010

Otot-Otot Terbesar

Bagi lelaki, memiliki otot yang besar terutamanya di lengan dan di perut(six pack) pastinya menjadi idaman. Bila otot besar, baru nampak tough, nampak macho, gagah perkasa dan saham pun naik di kalangan para wanita (dan mungkin juga dikalangan lelaki l****t).

Tapi kalau otot terlalu besar gedabak macam mana? Macam gambar-bambar kat bawah ni.




Lagi gambar-gambar otot:








Ada yang suka? Jelik?

Bagi aku, aku sangat bersimpati dengan mereka-mereka ini. Disebalik kesempurnaan pada bentuk tubuh badan yang mereka cari, sebenarnya kecacatan yang mereka dapat. Cuba lihat bentuk tubuh mereka yang tak normal, badan besar kat atas kecil kat bawah, kaki tak seimbang dengan badan, badan macam bengkak sana bengkak sini...ia terlihat sangat menyiksakan.

"Sesungguhnya Allah telah mencipta manusia itu sebaik-baik kejadian"

Entri-Entri Berkaitan.....

5 comments:

  1. yik ! suka apa. geli. jijik. jelik. weird. semua2. bukan hebat. berbulu je tengok~

    ReplyDelete
  2. tu smua buat suntikan steroid...tipu

    ReplyDelete
  3. apa kejadahnya badan macam ni..huhu

    ReplyDelete
  4. keterlaluan neh.......sket2 sudah~
    yg penting badan sihat,iman sihat :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails