Monday, September 27, 2010

Kenapa Orang Lelaki Tak Boleh Jadi Model Kereta?

Kalau kita perhatikan, tak kiralah di mana-mana ekspo atau pameran pemotoran atau di litar lumba dan majalah sekalipun, pastinya model-model yang digunakan untuk menampilkan keluaran kereta terbaru adalah model-model perempuan, jarang sekali model lelaki digunakan (law of attraction). Tapi kadang-kadang pelik juga, takkan lah hanya orang lelaki saja yang nak beli kereta. Orang perempuan tak beli ke?

Kenapa ya? Mungkin gambar-gambar di bawah ini ada jawapannya:




 Lagi gambar-gambar menarik:














Macam mana? Boley ke lelaki jadi model kereta?

sumber gambar: arenaphoto.blogspot

Entri-Entri Berkaitan.....

19 comments:

  1. yang part lelaki tu tengok pun geli geleman...napalah nak tiru gaya perempuan. buat gaya macho pun da okey ape!

    ReplyDelete
  2. mmg pelik kalo laki yg jadi model..
    ahhaha
    knfm keta x laku.. ;p

    ReplyDelete
  3. risiko tinggi bg pengeluar kereta klau ambik lelaki...lagi2 kalau model mcm kat atas tu...confirm sales jatuh mendadak...huhu..

    apa2 pun kita puji usaha dorg meniru gaya model pompuan tu...

    p/s ada lelaki yg nak try pose mcm tu ka :P

    ReplyDelete
  4. hahahahaha agk menakutkan lah tgk yg lelaki tue posing....waaaaa

    ReplyDelete
  5. pose for men wht lha yg lain..
    elegent pose kha.
    matured pose kha..
    or yg something can attrct

    ReplyDelete
  6. xseksi ler lau lelaki jdi model. haha... cam xsesuaaii gtu.. =)

    ReplyDelete
  7. hahahaha
    sebab pmpuan memg indah la..badan depa lagi cantik..hihi

    ReplyDelete
  8. Hahah memang xlayak weh jadi model >.<

    New Entry ProfHariz
    Salahkah Jika Aku Menegur?

    ReplyDelete
  9. Huh.. cuba kalau lelaki tu buat gaya macho.. ok jer rasernyer.. ini buat gaya adik².. mmg arr.. dari jauh org dah simpang cari jalan lain..

    ReplyDelete
  10. cam haremmm je lelaki post tiru gaya pompuan...hahahahah

    ReplyDelete
  11. hahaha . .nk t'golek tgok model laki tuh . .nakal !

    ReplyDelete
  12. kot ye pun laki jadi model , takyah la lentik2kan badan ..macam nyah lak ku tengok ... hahahha...cuba buat gaya macho mcm model iklan dashing ker .. hihi :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails