Skip to main content

Kenapa Orang Lelaki Tak Boleh Jadi Model Kereta?

Kalau kita perhatikan, tak kiralah di mana-mana ekspo atau pameran pemotoran atau di litar lumba dan majalah sekalipun, pastinya model-model yang digunakan untuk menampilkan keluaran kereta terbaru adalah model-model perempuan, jarang sekali model lelaki digunakan (law of attraction). Tapi kadang-kadang pelik juga, takkan lah hanya orang lelaki saja yang nak beli kereta. Orang perempuan tak beli ke?

Kenapa ya? Mungkin gambar-gambar di bawah ini ada jawapannya:




 Lagi gambar-gambar menarik:














Macam mana? Boley ke lelaki jadi model kereta?

sumber gambar: arenaphoto.blogspot

Comments

  1. yang part lelaki tu tengok pun geli geleman...napalah nak tiru gaya perempuan. buat gaya macho pun da okey ape!

    ReplyDelete
  2. mmg pelik kalo laki yg jadi model..
    ahhaha
    knfm keta x laku.. ;p

    ReplyDelete
  3. risiko tinggi bg pengeluar kereta klau ambik lelaki...lagi2 kalau model mcm kat atas tu...confirm sales jatuh mendadak...huhu..

    apa2 pun kita puji usaha dorg meniru gaya model pompuan tu...

    p/s ada lelaki yg nak try pose mcm tu ka :P

    ReplyDelete
  4. hahahahaha agk menakutkan lah tgk yg lelaki tue posing....waaaaa

    ReplyDelete
  5. pose for men wht lha yg lain..
    elegent pose kha.
    matured pose kha..
    or yg something can attrct

    ReplyDelete
  6. xseksi ler lau lelaki jdi model. haha... cam xsesuaaii gtu.. =)

    ReplyDelete
  7. tak leh blah...hua3

    ReplyDelete
  8. hahahaha
    sebab pmpuan memg indah la..badan depa lagi cantik..hihi

    ReplyDelete
  9. Hahah memang xlayak weh jadi model >.<

    New Entry ProfHariz
    Salahkah Jika Aku Menegur?

    ReplyDelete
  10. Huh.. cuba kalau lelaki tu buat gaya macho.. ok jer rasernyer.. ini buat gaya adik².. mmg arr.. dari jauh org dah simpang cari jalan lain..

    ReplyDelete
  11. cam haremmm je lelaki post tiru gaya pompuan...hahahahah

    ReplyDelete
  12. hahaha . .nk t'golek tgok model laki tuh . .nakal !

    ReplyDelete
  13. kot ye pun laki jadi model , takyah la lentik2kan badan ..macam nyah lak ku tengok ... hahahha...cuba buat gaya macho mcm model iklan dashing ker .. hihi :p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.