Skip to main content

Miki Akama, Kanak2 Perempuan 12 Tahun Yang Bercinta Dengan Model Berusia 24 Tahun


Seorang model dan penyanyi kanak-kanak, Akama Miki telah jatuh cinta dengan penyanyi berusia 24 tahun iaitu Zhang Muyi. Apa yang menarik adalah kerana beliau baru berusia 12 tahun! 


Model Kanada ini mempunyai ayah berketurunan Jepun dan ibunya berketurunan China-German. Beliau telah meluahkan rasa cinta yang mendalam kepada Zhang Muyi melalui blog Sina Weibo kepunyaan beliau. Zhang Muyi juga membalas cinta Miki dengan berjanji akan berkahwin dengan beliau apabila berusia 16 tahun.

Walaupun baru berumur 12 tahun tetapi perwatakan Akama Miki sungguh berlainan dari kanak-kanak yang sebaya dengannya. Adakah cinta Akama Miki ini boleh dikatakan sebagai cinta monyet?


Zhang Muyi , bintang pop 24 tahun dari China, membuat kejutan baru-baru ini apabila dia secara terbuka turut menyatakan rasa cintanya terhadap Akama Miki.

Muyi dan Miki telah berkenalan selama beberapa waktu iaitu sejak Muyi menjadi pelatih muzik Miki ketika dia berumur 8 tahun. Mereka telah merakam duet bersama-sama dan membanjiri profil jaringan sosial mereka dengan foto-foto mereka berdua.sumber: http://www.kaskus.co.id

Comments

  1. cinta monyet je nih, biasalah dak2 pmpuan pd usia mcm ni..aku sndiri penah xperience masa darjah 6 dulu.hahaha

    ReplyDelete
  2. hha biase la tuuuu.............

    ReplyDelete
  3. YANG DIPERTUA PEDOPHILIA

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.