Skip to main content

Menakjubkan, Lelaki Punyai 3 Kaki, 2 Zakar

 
 
 
 
 
Inilah dia Fracisco Lentini.. lelaki berkaki tiga yang lahir pada tahun 1889 dan meninggal dunia pada 1966. Dilahirkan dengan 3 kaki, 16 jari kaki dan 2 alat kelamin yang berfungsi secara normal dan aktif.


Semenjak lahir, dia dijaga oleh seorang mak ciknya setelah ibu bapanya sendiri tidak dapat menerima kenyataan bahawa mereka melahirkan seorang anak cacat. Namun, dia diserahkan ke rumah orang upaya kemudiannya. Pada usia 8 tahun, dia diambil bekerja di sarkas sehinggalah berkahwin dan mempunyai 4 orang anak dan meninggal dunia pada 22 September 1966.

sumber: wikipedia

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.