Skip to main content

[Entri 18 sx] - Teknik Melukis Menggunakan Zakar

Minta maaflah, entri kali ini sangat-sangat giler 18 sxxx...sekiranya anda berasa entri ini kurang sesuai untuk bacaan anda, sila tinggalkan blog ini dengan segera..

Entri ini adalah tentang seorang pelukis lelaki yang menggunakan zakar dan anusnya  untuk melukis pelbagai jenis lukisan, dan dia adalah seorang pelukis professional...


Fakta Ringkas:
 • Nama pelukis ini adalah Tim Patch, seorang pelukis yang berasal dari England.
 • Yang menjadikan Tim Patch seorang pelukis yang unik ialah, dia melukis tanpa menggunaka sebarang berus lukisan; hanya menggunakan zakarnya.
 • Kadangkala dia menggunakan punggungnya bagi mengecat latar belakang lukisan.
 • Tim Patch juga telah menjelajah ke seluruh dunia untuk mempromosikan teknik lukisannya.

 
 
 
 
 
 

 source: http://beritaanehtapinyata.wordpress.com

Comments

 1. mungkin ada sesetengah yang dikurniakan bakat tersebut, mungkin ini kelebihan beliau =)

  ReplyDelete
 2. ui mak ai.. mabelesnye.. astaghfirullahalazim..
  kih3 :)

  ReplyDelete
 3. hahaha,..ada jugak yang rela potretnya dilukis menggunakan tut,..tak ke cam menghina diri sendiri je??tu bukan seni da,..haha

  ReplyDelete
 4. macam seronok pulak awek2 komen dalam bab ni ek hehe

  ReplyDelete
 5. Benda tut#@$ tu boleh hilang sensitivitinya bila selalu ditenyeh dan gentel kat kanvas. So tut#$%@ nya tu dah kematu....

  ReplyDelete
 6. serius geli-geleman.. tak sanggup den nk pegang
  >.<..

  ReplyDelete
 7. elok la muka hangpa lukih pakai tu.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Ayahku Kekasihku - Kisah Benar Anak Bercinta Dengan Ayah Sendiri

Cerita di bawah ni dah lama disiarkan oleh Harian Metro, tapi tak kisahlah, nak share jugak. Cerita yang membuktikan tiada apa yg mustahil jika nafsu Syaitan menguasai diri. Semoga Allah melindungi anak cucu keturunan kita. Marilah kita sentiasa berdoa supaya kita sentiasa diberikan hidayah olehnya dan dijauhi oleh pekara-perkara yang tak baik. Ikuti pengakuan Lina kepada wartawan Metro Ahad, ZAINUDDIN ZAIN dan FUAD HADINA YAACOB mengenai hubungan yang dilalui bersama bapanya, ahli perniagaan berusia 43 tahun. KUALA LUMPUR: Kes ‘haruan makan anak’ bukan lagi sesuatu yang mengejutkan dalam masyarakat hari ini, tetapi kejadian ayah bercinta dengan anak sendiri mungkin sukar diterima. Bagaimanapun itulah yang berlaku ke atas Lina, 21, yang dijadikan kekasih oleh ayahnya sejak empat tahun lalu sehingga dia kini hamil enam bulan.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.