Skip to main content

Lukisan Gempak Yang Dilukis Hanya Dengan Menggunakan Microsoft Paint


Melihat kepada lukisan-lukisan di bawah ini, mungkin anda tidak akan menyangka bahawa ia hanya dilukis menggunakan Microsoft Paint. Seperti yang diketahui, menggunakan MS Paint dalam dunia grafik yang moden pada hari ini adalah sesuatu yang sangat leceh dan menyusahkan, tetapi seorang pelukis bernama Hal Lasko sanggup menghabiskan selama 10 jam sehari untuk menghasilkan karya yang hebat ini.Lebih menakjubkan, Hal Lasko adalah seorang datuk berusia 97 tahun, serta buta sebelah mata dan pekak kedua-dua telinganya.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.