Skip to main content

(GAMBAR) Proton Preve Hatchback Undisguised, Nampak Menarik!

Imej model terbaru Proton memang sudah lama muncul di internet, namun berbeza berbanding sebelum ini, imej terbaru yang bocor di internet ini memperlihatkan gambaran keseluruhan kereta ini tanpa sebarang penyamaran. Pada hemat Encik Billy, rekaan yang ditampilkan Proton kali ini boleh tahan menarik. Kini kita tunggu pula detail spesifikasinya selepas ini....

sumber: http://paultan.org, http://funtasticko.net

Comments

 1. macam honda fit ja

  ReplyDelete
 2. agaknya apa nama proton baru ni yekk..

  ReplyDelete
 3. chevrolet pon iye jugak...~

  ReplyDelete
 4. proton priuk...or proton tinmilo

  ReplyDelete
 5. Kureng la design dia....kalo nk compare dgn model lain yg bkl keluar..

  ReplyDelete
 6. proton preve hatchback 2013 p3-22a....agaknye lah

  ReplyDelete
 7. bila nak keluar proton pahlawan tu?! Tengah menunggu untuk proton lekir!

  ReplyDelete
 8. looking decent not bad lah!

  ReplyDelete
 9. Anonymous ko memang jahat lah..ish ish ish..

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.