Skip to main content

Rawatan Memanjangkan Kaki Di Jepun (Gambar Ekstrim!)

Mengikut info, kebanyakkan remaja perempuan di Jepun memiliki ukuran kaki yang pendek. Bagaimanapun untuk mengatasi 'masalah' berkenaan, satu trend baru telah diwujudkan di negara matahari terbit itu.


Difahamkan, trend yang dimaksudkan adalah satu rawatan yang membolehkan golongan remaja terbabit memiliki ukuran kaki yang panjang yang mereka idamkan. Caranya dengan mematahkan tulang kaki kepada beberapa bahagian dan dimasukkan besi sokongan.

Rawatan itu mampu 'menambah' ukuran kaki sepanjang 3.15 inci (8 cm) dan ia mengambil masa selama 9 bulan sahaja.
sumber: http://speakerpecah.blogspot.com 


Comments

 1. dh elok2 kaki tu nk g patah2 kan pulak.. apa ke benda ye mrk ni..
  dh awak tu kemetot buat cara kemetot je la..
  bersyukur apa yg ada la weii...

  ReplyDelete
 2. tinggi kau berape anon 824?

  ReplyDelete
 3. 9bulan sahaja???fushh!!!klau free pom xnak buat...

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.