Skip to main content

Bra Untuk Lelaki, Hanya di Jepun

Encik Billy tak faham bahasa Jepun, tapi rasanya bra di bawah ni untuk lelaki-lelaki yang tough yang dada mereka bidang dan berlekuk-lekuk..hehehe,,sesapa yang paham bahasa Jepun sila translatekan...


Comments

  1. Inilah masenye yg sgt ditunggu2 bagi lelaki yg teringin nk merasa pakai bra..

    ReplyDelete
  2. Inilah masanya utk menyerlahkan lagi kebodohan bagi si pemakainya

    ReplyDelete
  3. 'perkara ini bermula dari percakapan seorang pelanggan-('kenapa tiada bra untuk lelaki?').mengapa bertanya sedangkan lelaki x perlu bra.tetapi oleh sebab ada lelaki yang ingin pakai bra,bra untuk lelaki adalah PERLU!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.