Skip to main content

Hobi Berpura-Pura Mati Buatkan Lelaki Ini Terkenal






 Hanya kerana impiannya untuk berlakon filem dan drama TV tidak kesampaian, seorang lelaki mempunyai cara aneh untuk dia menjadi terkenal; iaitu dengan berlakon berpura-pura mati. 


Chuck Lamb, 48, yang di gelar 'orang mati' mungkin mempunyai hobi paling aneh iaitu : pura-pura mati. Tidak cukup hingga di situ, dia juga merakamkan semua adegan kematiannya dalam bentuk foto dan video dan disiarkan di websitenya sejak tahun 2005.

Kerana hobi yang aneh ini,website miliknya dikunjungi oleh lebih 32 juta orang dan menarik perhatian stesen TV untuk mengundangnya.


Ironinya, impian lelaki ini untuk menjadi bintang filem terkenal menjadi kenyataan dengan hobinya yang gila-gila ini.


Lagi gambar-gambar menarik:















source:http://www.sarajevo-x.com, www.deadbodyguy.com

Comments

  1. macam2 dia org ni.... kelakar pun ada gak... layan je :P

    ReplyDelete
  2. kreatif betul. last2 dia jadi terkenal gak. :D

    ReplyDelete
  3. takde hobi lain ker?-_-'

    ReplyDelete
  4. mcm shin chan plak kan main pura2 jadi mayat..hahahha!!!

    ReplyDelete
  5. xde koje btoi lelaki nie . tapi sebaik kreatif

    ReplyDelete
  6. Xsabo masuk Nerake la tu..haha

    ReplyDelete
  7. boleh tiru ni

    pura pura mati

    pastu post kat blog pasti ramai yang view

    blog kita kan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.