Skip to main content

Inilah Wang Kertas Terbaru Malaysia; RM 1,RM 5,RM 10,RM 50, RM100

Hmm...cantik jugak kan design duit kertas terbaru Malaysia ni? Paling best ada note RM 20 kaler oren yang awesome sangat. Note baru Ringgit Malaysia ini akan di keluarkan pada Julai 2012.

Selain itu ada juga duit syiling dengan rekaan terbaru;sumber: mstar, hmetro

Comments

  1. wah...cantik...=)
    ape y akan jadi dengan duit lame...?

    ReplyDelete
  2. cantik jgak duit bru kite tu nnt..n cantik jgak awek bank yg pgg duit tu,hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.