Skip to main content

Wow...Fesyen Baju Daripada Kepingan Coklat

Berikut  adalah fesyen-fesyen baju unik diperbuat daripada coklat yang diperagakan oleh beberapa model terkenal pada acara fashion show 'Salon du Chocolat (Chocolate Fair) di Paris baru-baru ini...


Fesyen baju wanita


 
 
 
  Fesyen baju lelaki

 
 


dan disebabkan ia coklat, kadang-kadang ia mudah patah dan terlerai seperti gambar di bawah ini...
 
 


bayangkan pula jika fesyen-feyen baju ini dipakaikan di negara panas seperti Malaysia ini, akankah terBogel nanti si pemakainya setelah coklat ini cair? huhuhuComments

 1. ade orang nk makan k coklat yg diorg pakai lpas habes pertunjukan fesyen 2? ha3..

  ReplyDelete
 2. rasa2 yer? ada ke?

  kalau saya xder la..

  kalau org lain x tahu la. tutup mata kot utk mkn cokelat tu... heheheh

  ReplyDelete
 3. low laper tinggal d mkn tuw...!!
  hehehhehe...

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.