Skip to main content

Pelakon Filem Stuart Little Kini Sudah Besar dan Kacak
Masih ingat lagi dengan filem tikus comel bertajuk Stuart Little suatu ketika dulu? Masih ingat lagi dengan kanak-kanak dalam gambar di bawah ini?


Well, sekarang ini dia sudah besar panjang, dan kacak macam gambar di bawah ni..


Setelah 15 tahun menyepi dari dunia perfileman Hollywood, Jonathan Lipnicki yang kini sudah berusia 20 tahun dikatakan akan membuat kemunculan semula di dunia filem.

Ketika muncul dalam rancangan Tv, US Morning Show baru-baru ini, dia yang mula berlakon ketika berusia 5 tahun berkata; "Saya berlakon dalam beberapa filem kecil dan bebas, dan selepas itu saya membuat keputusan untuk ke sekolah tinggi, " katanya.

" Saya hanya ingin menjadi kanak-kanak yang normal," tambahnya lagi. 


Dia juga pernah berlakon bersama Tom Cruise dan Renee Zellweger dalam filem Jonathan Lipnicki pada tahun 1996. Kemudian dalam filem yang kurang berjaya; Like Mike dan terakhir filem Stuart Little sebelum menghilang selama 15 tahun.

 


source: dailymail.co.uk

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.