Skip to main content

Beginilah Keadaan di Pesta Liar Spring Break, Pesta Bebas Sex, Alkohol Dan Dadah Mahasiswa Texas

Inilah pesta paling gila para generasi muda di Amerika, bahkan tidak mustahil pesta ini mungkin dapat disebut sebagai pesta paling gila di dunia. Pesta ini dikenali sebagai pesta Spring Break yang disertai oleh ribuan Mahasiswa dari pelbagai kampus yang ada di penjuru Amerika.


Dalam pesta ini peserta bebas melakukan apa sahaja yang diinginkan, ciuman, telanjang, seks bebas, minuman keras dan dadah seolah menjadi syarat utama berlangsungnya pesta ini. Ia akan menjadi semakin  panas kerana para pesertawanita rata-rata hanya mengenakan bikini dan bukan hal yang aneh jika permainan sex berlangsung ditengah-tengah hiruk pikuk pesta gila ini.

Begitu liarnya pesta tersebut, banyak peserta yang sempat mengalami kecederaan dan terpaksa dirawat di hospital. Malah ada yang ditangkap polis dan disumbat ke dalam jel.


source: http://www.realifactpost.com


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.