Skip to main content

Wow, Top Referrer Billy Info Hari Ini Dari Blog Papa Gomo!

Puas sudah Encik Billy godek2 dan siasat, tapi tetap tak jumpa sebarang link atau pautan Billy Info di Blog Papa Gomo, tetapi yang peliknya, hari ni top referrer Billy Info adalah dari blog Papa Gomo...guana tu?


Mungkin, bagi yang belum tahu, blog Papa Gomo adalah blog yang popular, paling mendapat perhatian dan paling kontroversi ketika ini dengan pendedahan eksklusif oleh admin blog tersebut mengenai video yang mengaitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim (DSAI). DSAI semalam telah menyaman Papa Gomo dengan nilai RM 100 juta, dan hari ini Papa Gomo telah menayangkan lebih banyak video mengaitkan DSAI sebagai reaksi terhadap saman yang dikeluarkan. Comments

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.