Skip to main content

Gambar Toyota Vios Generasi Terbaru

Kecantikan memang sesuatu yang subjektif. Walaupun pada pandangan Encik Billy model Toyota Vios ketika ini, tidak menarik dan rupawan, namun ia tetap merupakan antara model kereta kegemaran rakyat Malaysia. Buktinya, Vios merupakan model kereta bukan nasional yang paling laris di Malaysia sejak beberapa tahun kebelakangan ini.


Mungkin menyedari saingan dari model-model sekelasnya dari pelbagai jenama lain yang tampil dengan pakej rekabentuk dan spesifikasi baru yang menarik, maka Toyota kini bakal tampil dengan versi terbaharu Vios yang tentunya dinanti-nantikan oleh rakyat Malaysia.

Nampaknya Toyota Vios generasi baharu bakal dilancarkan tak lama lagi. Rekaan dalaman model ini lebih baik & menarik daripada model sebelumnya. Kali ini Toyota begitu bersungguh-sungguh untuk memikat hati pembeli dengan gaya rekaan terbarunya.
 
Rekaan Terbaru

Bahagian Interior


Lagi gambar spyshots...

 Amacam, nampak menarik tak?


sumber: paultan.org, funtastiko.com

Comments

  1. toyota tiru proton? nampak mcm saga flx...hahaha

    ReplyDelete
  2. buruknye vios ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.