Skip to main content

Billy Info Kini Sudah Dilawati Lebih 6 Juta Kali!





Macam baru semalam rasanya Encik Billy buat entri pasal hit Billy Info mencecah 5 juta views, hari ini dah hit another milestone - 6 juta pageviews! Alhamdulillah!



Berikut perjalanan Billy Info setakat ini...


Yang mengharukan lagi, masuk saja bulan Januari tahun ini pengikut di FB Fanpage Billy Info turut bertambah menjadi lebih 6000 follower! Sungguh tak sangka dan rasa sangat terharu.



InsyaAllah, Billy Info akan terus berkembang, grows steadily and stronger dari semasa ke semasa. Terima kasih kepada engkorang yang sudi menjengah ke blog ini :))




Comments

  1. Aku x pernah comment kat sini. Tp blog en. Billy dh 6 bulan jadi homepage aku. Info en. Billy mmg menepati kehendak kepala batu aku. Trimas

    ReplyDelete
  2. keep up .... good job!

    ReplyDelete
  3. Lalico : wow tenkiu! terharu jugak. semoga berterusan mengunjungi blog ni :))

    ReplyDelete
  4. Antara faktor saya memilih billyinfo adalah:

    a. Info yg menarik, terkini, penerangan yg rigkas, visual yg jelas berserta rujukan info.

    b. Page yg tidak serabut dengan pop up iklan, promosi dan tersusun mgikut kategori.

    c. Page yg boleh dibaca tanpa perlu memadam main page.

    d. Info yg bercirikan general

    So,keep it up !!! dapatkan info terkini,segar, dan memafaat kpd smua

    1 billion follower pun bole la,bro

    ReplyDelete
  5. Tanhiah. blog cik Billy dah saya bookmarked 3 bulan lepas. Saya selalu ikuti blog cik Billy.

    Saya pelik kalau nak klik home tak bole klik navigavion toolbar. kena klik home jgk.

    ReplyDelete
  6. Tanhiah. blog cik Billy dah saya bookmarked 3 bulan lepas. Saya selalu ikuti blog cik Billy.

    Saya pelik kalau nak klik home tak bole klik navigavion toolbar. kena klik home jgk.

    ReplyDelete
  7. Rasenye mcm br semalam ucapkn tahniah sbb mencapai 5juta hits.hehe tahniah again!

    ReplyDelete
  8. Mr. Odiory: ekceli i like ur every comment dkt page billy info ni..setiap komen sgt bernas dan panjang lebar, just like ur comment above

    p/s: amin..moga masin mulut hang smpai 1 billion follower tu!

    ReplyDelete
  9. Borhan Bakar: tenkiu tuan! terharu bila dengar org sudi bookmark blog ni

    pasal navigation bar tu ok jer..tak sure pulak sb apa

    ReplyDelete
  10. puan sophie: sama la kita..rasa mcm baru smlm jer..hehehe..anyway tenkiu puan sophie!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.