Skip to main content

10 Lelaki Paling Seksi di Dunia 2012

Berikut merupakan 10 lelaki teratas paling seksi di dunia menurut majalah Glamour United Kingdom (UK). Senarai yang baru dikeluarkan pada minggu lalu itu dipilih dengan melakukan undian umum meletakkan 100 lelaki paling seksi dari Hollywood serta seluruh dunia.


 10. Louis Tomlinson (One Direction)


9. James McAvoy (filem X-Men: First Clas)


 8. Paul Wesley ( The Vampire Diaries )


 7. Taylor Lautner (filem Twilight)


 6. Robert Downey Jr. (Iron Man)


 5. Benedict Cumberbatch


 4. Michael Fassbender ( filem Inglourious Basterds)


 3. Johnny Depp (Pirate of the Caribbean )


 2. Tom Hiddleston ( filem  The Avengers )

 
1. Robert Pattinson (filem Twilight)

source: Glamour magazine (UK)

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.