Skip to main content

Ngeri! Aliran Sesat, Membunuh Dan Berpesta Daging Manusia

Sukar menafikan bahawa gambar-gambar di bawah ini hanyalah rekaan atau fotoshop semata-mata, walaupun Encik Billy berharap ia bukan gambar yang asli. Kerana jika gambar-gambar ini benar dan memang sebuah kenyataan bererti manusia sedang menghadapi tragedi yang sangat memilukan, di mana manusia menyembelih, melapah dan memasak daging manusia seperti melakukannya terhadap binatang dan setelah itu mereka memakannya bersama-sama dalam suasana berpesta.

Namun begitu, mengikut sumber kejadian ini terjadi di Thailand. Sumber tersebut menyatakan bahawa ia adalah sebuah ritual sesat pemuja Iblis yang terjadi di negara tersebut.sumber: http://realifact.blogspot.com

Comments

 1. macam-macam dengan Thailand ni...

  ReplyDelete
 2. terasa nak muntah tengok gmbr2 nie...kejam betol dorang...

  ReplyDelete
 3. xde akal ke ape mkn manusia jgk.. bongok

  ReplyDelete
 4. mmg xde akal dah diorang ni..yarkkk...

  ReplyDelete
 5. waduhh... nggak kuat liatnya...
  mengerikaannnn..............

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. wah itu suatu adzab yang harus di turunkan bagi mereka

  ReplyDelete
 8. kalau suka daging manusia ga banyak yang kelaparan hehe...

  ReplyDelete
 9. Mikir atuh siateh jadah, mun bagong anu di cacagan teh lain jelema jadahhh.

  ReplyDelete
 10. Saya pesen daging manusia 1 kilo..kirim ke tasikmalaya jawa barat bang..huah hahaha

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.