Skip to main content

[UNIK] Toilet Restaurant di Taiwan


Pernah terfikir untuk makan dalam mangkuk tandas? Maka anda perlu datang ke restoren ini. Marton Theme Restaurant, di Kaohsiung (Taiwan) ini menyediakan suasana makan di dalam tandas bagi pelanggannya. Dekorasi ruangan, kerusi dan tempat makan yang digunakan sama seperti tandas-tandas biasa.


Meja makan di sini dibuat seperti bathtub, dan makanan yang disediakan diletakkan di piring dan mangkuk yang didesain seperti tandas duduk. Makanan yang disajikan di sini tidak hanya menyelerakan, tetapi juga memberikan sensasi sendiri bagi pengunjungnya.


Comments

 1. Kat Malaysia pun ada. Kat KL

  ReplyDelete
 2. eeeeeeeeeeeeeeeeeee.........bru nk suap teringat kt satu benda yg sedang jatuh perlahan2...kelepek..kelepek....!!!!eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  ReplyDelete
 3. urm.. hilang trus selera makan...

  ReplyDelete
 4. selipar jepun tak hensemMarch 17, 2013 at 1:26 AM

  restoran paling moron sekali bagi aku.. kita makan kena tempat yg bersih, kalau dia buat konsep unik selain dari tandas atau benda2 kotor2 macam tu aku boleh terima lagi... nak unik tapi kena ikut kesesuaian

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.