Skip to main content

Perkahwinan Unik; Guna LRT dan Bas RapidKL Untuk Hantar Mempelai


Pasangan pengantin baru Nor Yusnita Ramli dan Mohd Shah Helmi mempunyai cara unik bagi meraikan hari bahagia mereka iaitu dengan menaiki tren LRT dan bas RapidKL sempena majlis menghantar mempelai menggunakan perkhidmatan pengangkutan awam LRT dan bas RapidKL.


Pasangan itu menggunakan perkhidmatan pengangkutan awam LRT dan bas RapidKL bermula dari Stesen LRT Ampang menaiki tren menuju ke Stesen LRT Gombak kemudian menaiki sebuah bas khas RapidKL untuk dibawa ke rumah pengantin lelaki di Taman Wilayah.

sumber: mstar

Comments

 1. bila ni ? saya naik jgk LRT line Ampang ;)

  ReplyDelete
 2. mesti dorg bertemu sebab naik rapidKL.. hehe...

  ReplyDelete
 3. unik. first time kot wedding tema mcmni!

  ReplyDelete
 4. jam 10.30 am.bru meke naik lrt ampg.sy bsame pengantin.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.