Skip to main content

(GAMBAR) Tukang Cuci Paling Berani di Dunia


Dunia ini memerlukan orang-orang yang seberani mereka ini. Tanpa mereka, bangunan-bangunan pencakar langit tentunya akan berdebu dan kotor. Mereka, bukan calang-calang...hanya yang benar-benar berani dan sanggup menempah risiko sahaja yang sanggup melakukan pekerjaan seperti ini. Jika anda fikir dan merungut pekerjaan anda hari ini terlalu susah atau memenatkan, fikirkan bahawa ada orang lain yang terpaksa melakukan pekerjaan yang lebih susah dan lebih memenatkan, demi mencari sesuap nasi. 


source: http://www.coolpicturegallery.us


Comments

  1. gerun lak aku..jgn pandang bawah..

    ReplyDelete
  2. hoho.. terbaik la klu kerja mcm ni... gaji terbaik.... insurans pn kena letak ribu riban

    ReplyDelete
  3. waduhh ,, hebat berani bangett itu orang ,, hebat siptt dch .. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.