Skip to main content

Gambar Mata Manusia Bila di Zoom


Kalau tengok betul-betul, ianya kelihatan seperti sebuah kawah gunung berapi atau kawah pada bulan atau planet-planet lain di alam semesta ini...menarik bukan? Subhanallah, Maha Suci Tuhan yang menjadikan sesuatu penuh dengan keindahan dan kebesaran...


sumber: http://arenaphoto.blogspot.com

Comments

 1. takut pulak tgk..padahal dlm mata kite je kan?

  ReplyDelete
 2. Subhanallah. begitu details ciptaan Allah. :)

  ReplyDelete
 3. complexnya walaupun luaq nampak cam sebijik ja..hanya yang maha hebat mampu cipta benda camni..Allahu akbar.

  ReplyDelete
 4. kalo nk th...dr mate kite leh th penyakit se2org tu...tp bkn secara detail la...dat y bile kite skt, doktor selalu tgk mate kite...ak de blaja lu...mmg best a...

  ReplyDelete
 5. Npknya pemilik mata 2 stress..jelas npk ada rekahan keliling biji mta dye..

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.