Skip to main content

Bayi 2 Muka 4 Mata Dilahirkan di IndiaSeorang wanita dari daerah ultar Pradesh, 50km dari utara New Delhi selamat melahirkan bayi yang mempunyai dua muka dan empat mata. Bayi itu dinamakan sebagai Lali.


Penduduk kampung di daerah tu merasakan kelahiran Lali adalah kelahiran semula Bentara Ganesha, iaitu tuhan Hindu.

Kelahiran bayi istimewa itu disambut gembira dengan sorakan mesra. Ibu bapa bayi itu mengatakan kelahiran itu adalah satu keajaiban dan hadiah dari tuhan.


Doktor masih tidak dapat mengetahui sama ada bayi itu dapat makan seperti manusia normal. Kelahiran bayi itu di situ adalah satu kelahiran yang luar biasa dan lain daripada yang lain.
sumber: http://www.harian-metro-online.com, dailymailComments

  1. setiap kejadian ada hikmah dn pringatan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.