Skip to main content

Sebab Mengapa Lelaki Tak Sesuai Menjadi Babysitter

No offense, bukan semua bapa-bapa di luar sana (at least bukan di Malaysia kot) yang berperangai sebegini bila disuruh menjaga anak mereka yang masih kecil. Cuma mungkin sesetengah bapa yang nakal, liar dan gila2 saja yang mungkin berperangai macam ni...kesian kot!

 Comments

 1. gambar yg ke9 tu...macam pegang barang je..

  ReplyDelete
 2. perghhhh...dasyat...hahaha

  ReplyDelete
 3. gile kentang gambar yg last sekali..hahaha

  ReplyDelete
 4. hahahahaaha..kelakarrr sumeeee.. mmg x bolehh la lelaki ni jge bby.. hihihih..

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.