Skip to main content

Follower Ke-2011 di Penghujung Tahun 2011


Hari ini sangat menggembirakan bagi Encik Billy kerana setelah lebih 1 tahun setengah berbloging, follower Billy Info telah pun mencecah lebih daripada 2000 followers! Yang lebih menariknya hari ini Billy Info telah pun mempunyai pengikut yang ke-2011 dan ia berlaku di penghujung tahun 2011! 


So, siapakah follower yang bertuah tersebut? 

Inilah dia insan yang sangat bertuah di hari Jumaat ini, dia adalah pemilik blog ini: DUNIA Sesawangku.


Dan sedikit penghargaan ini untuk beliau :)


Oh, Blog Dunia Sesawangku juga akan dimasukkan ke ruangan bloglist Billy Info.

(^_^)Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.