Skip to main content

(Gambar) Sebelum dan Selepas Photoshop





Sila berhati-hati dengan sebarang dating websites (web mencari jodoh) kerana apa yang anda lihat di komputer mungkin tak sama dengan apa yang anda harapkan! Dengan adanya aplikasi mengedit photo seperti Adobe Photoshop, sebarang gambar yang hodoh sekalipun boleh menjadi cantik jelita. Di bawah ini adalah koleksi gambar-gambar wanita di Rusia sebelum dan selepas diedit.

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us 
Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us  

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us
Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us 

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us 

 source: http://www.coolpicturegallery.us, google search image

Comments

  1. wah! memang lain la.. dengan PS mcm2 boleh buat. XD

    ReplyDelete
  2. mmg lain..n bertambah cantik..

    ReplyDelete
  3. anda mampu mengubah nya hahahaha..meh baca http://semundra.blogspot.com/2011/06/malaysias-got-talent.html

    ReplyDelete
  4. aku tak pandai betul guna phtoshop..~ kalau tak kompom comel lagi ~

    ReplyDelete
  5. nak tnya.. cmana nak dpt kn photoshop nie?? kna download kt internet ke?

    ReplyDelete
  6. @ReminaTheHellstaR kt internet byk je ada..kat kedai CD pun ada

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.