Skip to main content

Bloglist BillyInfo Dilancarkan





Encik Billy bakal melancarkan senarai bloglist en. Billy tidak lama lagi. Sebelum ni, Encik Billy tak berminat nak letak sebab tak nak page ni menjadi crowded. Itu dulu. Tapi sekarang ni sebab nak memudahkan en Billy mengetahui update2 terkini para bloggers, baru terfikir nak letak.

So, sekarang ni en Billy sedang mengumpul senarai blog yang ingin dimasukkan ke dalam senarai bloglist BillyInfo. Kepada korang/ sesiapa yang ingin dimasukkan ke dalam senarai bloglist BillyInfo, bolehlah meningggalkan url blog anda di ruangan komen dan akan dimasukkan ke senarai bloglist kemudian nanti.

Ianya tanpa syarat. 

Tetapi adalah molek juga kiranya anda juga memasukkan blog BillyInfo ke senarai bloglist anda. Barulah orang kata fair and square..kan3?

So, marilah join senarai bloglist saya.. :))

Comments

  1. http://lemocbongok.blogspot.com/



    cheers

    ReplyDelete
  2. http://modulaoblongata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. fara nak :)

    http://miszfarasakura.blogspot.com/

    nanti fara masukkan billy dalam bloglist fara :)

    ReplyDelete
  4. http://www.momentofcouple.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. saya budak baru belajar :)
    add saya sekali http://rehanypark.blogspot.com/

    thank you!^^

    ReplyDelete
  6. n 1 more thing sy lupa...sy dh lama letak billyinfo dlm bloglist sy...ngeee~~~~~(poyo ckit)=)

    ReplyDelete
  7. nak join =)

    http://orchidlover-nabillanasir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://snippethariini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam ni wajib nih..as a loyal reader n commentator of ur blog! ^^ hehehee..tqvm ncek billy!

    http://sizzlingsuzai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. http://brokenterompah.blogspot.com/

    ko punya dah letak dalam terompah gagah...
    sekian..

    ReplyDelete
  11. nak join gak..heee~

    http://nurkimaderes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. salam..terima kasih kerana sudi ke blog saya..tinggal jejak jugak kat sini

    http://surisolehah76.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. http://homecominghome.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. rebanitik.blogspot.com

    yeaahh!!

    ReplyDelete
  15. http://discoverabouthealth.blogspot.com

    lemme in ur list..pls..=)

    ReplyDelete
  16. http://mynameislianakhamis.blogspot.com/

    peace..! (^_^)v

    ReplyDelete
  17. http://sripanggung.blogspot.com

    kte dah lama dah buh blog emcik billy kat blog kte.. :)

    ReplyDelete
  18. Marilah bersama-sama bongkarkan!
    http://plantsteviatruth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. hi billyinfo,

    join ur bloglist ...

    http://ummihanie.com

    FYI,i add ur link at my bloglist page here ;

    http://mysecondlink.blogspot.com

    thanx :)

    ReplyDelete
  20. Nak join juga...bloglist exchange..bagus ni..

    here is my link:
    http://borosdiaralom.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. roha:http;//yahoo.com

    ReplyDelete
  22. maseh sempat?

    http://akubersamacahya.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. nak join gak...buleh kan...^_^

    http://anisahnajiyyahchan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. join2..
    dah lama letak bloglist billyinfo
    http://qesahqaseh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. http://msniaawal.blogspot.com/

    follow my blog!!!

    ReplyDelete
  26. http://nadhirah1989.blogspot.com

    tq

    ReplyDelete
  27. linkblog saya...

    http://tiara-ilmi-qurratuaini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. nak join gak xpeke...hihi..=)

    http://shasilencesolace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. saya pun mahu juga

    http://zubir5588.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. sebagai renungan

    http://sebagairenungan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. nk jugah..hehe..

    http://secretoflife69.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. join. thanx :)

    http://lembupadat.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. http://ferrez-blog.blogspot.com/

    hehehe

    ReplyDelete
  34. sy mau join jugak..

    http://secretoflife69.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. join gak! ;)
    http://tirana91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. nak join
    http://kinoko-code.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. nak!!!!

    http://nurulafifazahari.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. nak jugak!


    http://kuntumkenyalang.blogspot.com/p/blog-list.html

    ReplyDelete
  39. http://zielamuhammad.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. http://juwairiahjamaludin.blogspot.com/

    tq :)

    ReplyDelete
  41. nak join gak lah
    http://duniaapeez.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  42. http://missgojess.blogspot.com/

    tq

    ReplyDelete
  43. http://klik-aje.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. http://klik-aje.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. http://www.chepahilahussein.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. why above FBshare button and twitter not function..?

    ReplyDelete
  47. http://honeyzhasdi.blogspot.com

    ReplyDelete
  48. http://selongkar10.blogspot.com/

    Thank Billy.. :+ Sharing Is Caring.. ;_

    ReplyDelete
  49. http://tintamtom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. http://mysyah-holiday.blogspot.com

    Semoga dpt mengeratkan silatulrahim...

    ReplyDelete
  51. http://nlyann.blogspot.com
    http://yentoisalive.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. http://kentutberapiapi.blogspot.com/

    thx!

    ReplyDelete
  53. http://aqmillambung.blogspot.com/p/linking-lambung-jejak-anda.html




    Tinggalkan Jejak Anda Disini| by Aqmil Lambung

    ReplyDelete
  54. http://aboutsayaanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  55. http://liyanakpop1910.blogspot.com/
    follow tau .. sy da follow blog encik billy

    ReplyDelete
  56. Saya dah letak link blog encik billy kat sidebar blog saya yg bertajuk, 'senarai blog rakan'. Harap encik billy dapat letak link blog saya yg [ini] kat senarai bloglist encik billy...

    ReplyDelete
  57. link blog sedara dah letak kat bhgn 'senarai blog rakan' kat KLIK SINI. Harap sedara tak ignore saya yaa...

    ReplyDelete
  58. nak join

    http://nuaryudox.blogspot.com/

    ReplyDelete
  59. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  60. nak jugak..

    http://jomstadi.blogspot.com

    thanx :)

    ReplyDelete
  61. nak join..

    http://wideareas.blogspot.com/

    tq.

    ReplyDelete
  62. Blog saya tak ketinggalan untuk dimasukkan
    http://bisnes24jam.blogspot.com

    ReplyDelete
  63. slm,
    blog hang dh lama kwn letak kt bloglist kwn...

    http://www.mysyah-holiday.com/

    ReplyDelete
  64. As slm...

    sudi-sudilah berkunjung ke blog saya ye...

    http://deriannahijab.blogspot.com

    ReplyDelete
  65. mediabebas.tk
    and
    forshared.tk

    welcome to my blog

    ReplyDelete
  66. Salam Billy and thanks.

    http://relakssminda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  67. http://jebaterawis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  68. salam perkenalan..saya newbie di sini...jemput2 la datang melawat blog saya...http://alifabdulrahman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  69. nak tumpang sekaki la en.billy ini link blog saya :)

    http://perkongsianceritapanas.blogspot.com/

    kawan2 yang lain boleh la follow ye..
    u follow i, i follow u..
    aauuummm!!!

    ReplyDelete
  70. http://mietography.blogspot.com/

    ReplyDelete
  71. Mengenai luar negara khususnya Switzlerland di mana penulis menetap.

    ReplyDelete
  72. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  73. Hai singgah di Blog saya http://daddydatul.blogspot.com/ , blog billyinfo salah satu rujukan untuk memantapkan ilmu dan penulisan blog saya :)

    ReplyDelete
  74. Selamat berkenalan
    ...website saya lokmanamirul.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.