Skip to main content

Marion Counter akan Kahwin dengan SM Nasarudin


 Hari ni baca paper Utusan, keluarlah berita seperti tajuk dekat atas tue. Mereka akan berkahwin pada Disember ni. Mungkin akan jadi wedding of the year tahun 2010 kot.

Pastinya ramai jejaka-jejaka haus dekat luar sana hanya mampu menggigit bibir melihat Marion Counter yang hot ini sudah menjadi milik orang.

Pastinya juga ada gadis-gadis gersang di luar sana yang menggigit jari sampai putus melihatkan jejaka idaman mereka yang seperti novel-novel melayu (kaya+hensem+ceo syarikat besar) sudah dikebas orang.

Lagi info dan gambar2 menarik:





Untuk pengetahuan semua, SM Nasarudin ini merupakan pengerusi konglomerat Naza yang menggantikan almarhum ayahnya SM Nasarudin. Dia merupakan anak lelaki kedua daripada tiga orang adik beradik lelaki. Juga mempunyai beberapa orang adik beradik perempuan.

Dari kanan: anak lelaki kedua, anak lelaki pertama dan anak lelaki ketiga

Anak lelaki sulung telah berkeluarga, yang kedua telah dirampas dimiliki oleh Marion Counter, tetapi yang ketiga so far masih lagi solo. Namanya SM Faliq, juga merupakan antara ceo dan pengerusi beberapa anak syarikat dalam kumpulan Naza.

SM Faliq.....yang ini masih available kot

sumber berita: utusan malaysia
sumber gambar: google image
.

Comments

  1. huhu..laki cmni buleh buat berangan je la~

    T__T

    ReplyDelete
  2. adehhhh.. kaye+ensem tp nnti2 msti ikot pangai arwah ayhnya.. dh xde br kntoi kawen lg 1.. huhu
    sadis.. pape pon thniah la tuk dowg :)

    ReplyDelete
  3. agak seksi juga yer minah ni..beruntung beliau, bukan awek tu tp mamat tu, dah la kaya, hensem plak tuh..ujian Dia semua tu..semoga beliau dpt didik bkl isteri beliau ke jalan yg diredhai

    ReplyDelete
  4. mmg seksi minah ni.harap2 nya nanti bila da convert jd islam,suami dia tu mampu bimbing dia utk jd muslimah yg benar2 muslimah.bukan sekadar pada nama sj

    ReplyDelete
  5. bukan semua aweks mcm tuh beb
    yg penting hati mesti mau terbaekk

    kalau kaya sekalipun
    lama2 kayap der... haru rumah tangga
    duit blh buat org hilang pertimbangan..
    sblm terjadi apa2 aku tarik kaki pakai kasut
    cabutttttt... har3

    ReplyDelete
  6. "untung r mnh tu dpt suami yg encem n kye..tp siuami pun kne tol2 ddik istri tu..lw x t emM..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ayahku Kekasihku - Kisah Benar Anak Bercinta Dengan Ayah Sendiri

Cerita di bawah ni dah lama disiarkan oleh Harian Metro, tapi tak kisahlah, nak share jugak. Cerita yang membuktikan tiada apa yg mustahil jika nafsu Syaitan menguasai diri. Semoga Allah melindungi anak cucu keturunan kita. Marilah kita sentiasa berdoa supaya kita sentiasa diberikan hidayah olehnya dan dijauhi oleh pekara-perkara yang tak baik. Ikuti pengakuan Lina kepada wartawan Metro Ahad, ZAINUDDIN ZAIN dan FUAD HADINA YAACOB mengenai hubungan yang dilalui bersama bapanya, ahli perniagaan berusia 43 tahun. KUALA LUMPUR: Kes ‘haruan makan anak’ bukan lagi sesuatu yang mengejutkan dalam masyarakat hari ini, tetapi kejadian ayah bercinta dengan anak sendiri mungkin sukar diterima. Bagaimanapun itulah yang berlaku ke atas Lina, 21, yang dijadikan kekasih oleh ayahnya sejak empat tahun lalu sehingga dia kini hamil enam bulan.

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.