Skip to main content

Wanita Ini Tidak Boleh Berhenti Orgasme

Kim Ramsey mengidap Persistent Genital Arousal Disorder (PGAD), kondisi perubatan yang membuatkan Ramsey berasa terangsang terus-menerus walaupun tidak melakukan hubungan intim. Di dalam kereta api, kereta, bahkan ketika sedang melakukan pekerjaan rumah, Ramsey dengan mudah terangsang sehingga orgasme.


Keadaan ini bermula ketika Ramsey jatuh dari tangga pada tahun 2001. Insiden ini menyebabkan Tarlov di tulang belakangnya, tepat dititik pusat orgasme wanita terganggu. Namun Ramsey baru menyedarinya 7 tahun kemudian, saat bercinta dengan kekasihnya.

“Saya orgasme tanpa henti selama 4 hari. Saya fikir saya sudah gila,” ujar Ramsey. “Ketika itu saya orgasme sekitar 200 kali. Rasa sakit dan lelahnya luar biasa,” sambung wanita berusia 44 tahun itu.

Mudah orgasme membuatkan banyak wanita cemburu dengan Ramsey, padahal keadaan ini betul-betul menyiksa, kerana setelah orgasme tubuhnya langsung terasa lemas dan menyakitkan. Wanita yang bekerja sebagai jururawat ini juga menghadapi masalah  mencari pasangan.“Wanita lain selalu berkeinginan bagaimana caranya untuk orgasme, sedangkan saya berkeinginan bagaimana caranya untuk menghentikan orgasme,” ungkap Ramsey.

Ramsey telah mengunjungii sejumlah pakar perubatan, namun tiada satu pakar pun yang mampu menyembuhkannya dari keadaan aneh itu. Kondisi ini sangat jarang berlaku dan tidak banyak kajian mengenai hal ini dilakukan.


sumber: dailymail.co.uk


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.