Skip to main content

Hidup Seperti Hamster di La Villa Hamster Hotel

Jika anda ingin tahu bagaimana rasanya hidup seperti hamster, maka anda perlu mengunjungi La Villa Hamster Hotel. Terletak di sebatang jalan berhampiran pusat bandar barat Perancis, La Villa Hamster menawarkan tetamu pengalaman unik untuk hidup seperti seekor hamster.


Hotel ini mempunyai semua kemudahan asas penting bagi tikus seperti bekas organik bijirin, bekas air besi yang dapat diaktifkan dengan menolak tuil gergasi dengan kaki anda, dan satu katil double yang hanya boleh diakses oleh tangga dan ruang merangkak, bilik mandi dengan tong gergasi cip kayu, dan roda hamster gergasi bersaiz manusia. Tetamu Villa juga diberi topeng hamster untuk dipakai sepanjang penginapan mereka.sumber: http://www.amusingplanet.com

Comments

 1. Terima asih atas infromasi yang sdah disampaikan sangat menarik sekali gan!ditunggu ja kunjungan bailknya

  http://goo.gl/xapfV

  ReplyDelete
 2. Sukses untuk web nya, semuanya bermanfaat

  ReplyDelete
 3. Terimakasih banyak ya atas informasinya..
  sukses selalu ya dengan web nya.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.