Skip to main content

Baru Berusia 12 Tahun Tapi Dah Cun Gilee..

Pada umumnya, seorang gadis belia berusia 12 tahun mungkin masih berpakaian kasual dengan riasan sederhana dan mempunyai ketinggian di bawah 160 cm. Mereka juga mungkin masih disibukkan dengan pelbagai aktiviti pelajaran dan kokurikulum di sekolah. Namun kehidupan berbeza dijalani oleh seorang gadis berasal dari Vietnam bernama Hoang Bao Tran ini.


Gadis ini adalah model termuda dari Vietnam yang memenangi Pertandingan Model Remaja Vietnam dan berjaya mendapat tempat pertama. Gelaran tersebut dimengangi ketika dia masih berusia 11 tahun. Melihat kepada wajahnya, mungkin ramai tak akan percaya bahawa gadis ini masih sangat muda.

Dengan postur tubuh yang tinggi lampai serta wajah yang cantik, dia mencuri perhatian banyak orang tidak hanya di Vietnam, namun juga di dunia. Wajah Bao Tran boleh dihat di internet, surat khabar hingga majalah fashion.
sumber: borakkosong.com


Comments

 1. She born 1998...

  ReplyDelete
 2. Le Hoang Bao Tran Profile: Le Hoang Bao Tran was born on December 3, 1998 in Vietnam. Le Hoang Bao Tran is a Vietnamese model star and has height 1.72m. Currently Le Hoang Bao Tran is really busy on the model show. She also won golden price at Teen Model 2009 contest on 16 September 2009 in Ho Chi Minh City. LE HOANG BAO TRAN PROFILE:
  Birthday: December 3, 1998
  Weight: N/A
  Height: 1.72m
  3 Sizes: N/A
  Profession: Model Star
  Le Hoang Bao Tran Facebook: N/A

  ReplyDelete
 3. mcm adik elly tran ...

  ReplyDelete
 4. Kesian budak ni. Baru 12 tahun, dah kene bekeje cam orang tua.

  ReplyDelete
 5. lesung pipinya tuh yang bikin cantik nice the picture

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.