Skip to main content

Desain Katil Mewah Yang Membuatkan Anda Malas Bangun Tidur!

Teknologi dalam banyak hal dapat memudahkan urusan seharian kita, namun dalam banyak hal juga boleh menjadikan kita seorang yang malas. Kini terdapat desain katil mewah lagi berteknologi tinggi, yang dapat menjadikan anda 'malas' untuk berenggang dengan katil anda.Desain katil ini dinamakan sebagai HiCan. Ia adalah tempat tidur berbentuk kotak itu yanga dilengkapi dengan projektor beresolusi HD. Layar dapat digulung sekirnya tidak digunakan. Tentu saja, ia juga turut dilengkapi dengan sound sistem yang hebat.

Tertarik? Siapa yang tidak tertarik? Tetapi untuk memilikinya anda harus memiliki wang sekitar US $ 60000 (RM 180K). Tentunya tidak menjadi masalah sekiranya anda seorang yang berduit.


 

sumber: http://blog.hk-toys.com


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.