Skip to main content

Gambar Terkini Pembinaan Legoland Malaysia Theme Park (30 gambar)

Hanya tinggal 2 bulan sahaja lagi, pembukaan taman tema yang paling ditunggu-tunggu di Malaysia akan membuka tirainya. Legoland Malaysia, yang juga merupakan taman tema pertama seumpamanya di Asia kini 75 peratus siap dan bakal membuka pintunya kepada orang ramai secara rasmi pada 15 September tahun ini. Jom kita lihat update terkini status pembinaan di Legoland Malaysia...sumber: http://www.utusan.com.my, http://www.thethemeparkguy.com, http://passage2johorbahru.blogspot.com, http://www.constructionweekonline.com, www.skyscrapercity.com, http://www.rasamewah.com


Comments

 1. Rasa macam tak sabar nak merasmikan...hahahahah

  ReplyDelete
 2. luas giler..cukup ke seharian nk main semua nie..

  ReplyDelete
 3. hari pembukaan = my birthday...uhuu...best tu ;)

  ReplyDelete
 4. Hi... kenapa tiada credit diberikan kepada 2 gambar dari blog kami ... publish pada 12/2011
  refer url di bawah
  http://www.rasamewah.com/2011/12/catering-legoland-nusajaya-malaysia.html

  ReplyDelete
 5. assalam,

  saya dah letakkan kredit untuk rasamewah.com

  kemungkinan gambar2 ini juga digunakan oleh laman2 web lain dan sy ambil direct dari situ

  TQ

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.