Skip to main content

" LOVE Hotel"- Hotel Untuk Muda-Mudi Jepun Membuat Maksiat

Jepun memang terkenal sebagai negara yang penuh dengan kebebasan. Ini termasuklah dalam urusan sex. Di Jepun bahkan wujud perkhidmatan hotel yang menjadi kegemaran pasangan kekasih memadu asmara, khususnya yang masih remaja dan masih bersekolah.


Hotel bernama “Hotel LOVE” ini memang ditujukan buat pasangan muda. Kalau tidak percaya lihat sahaja reka bentuk desainnya yang berjiwa muda.

Hotel ini turut dilengkapi dengan fasiliti teknologi cukup canggih, sehingga tetamu hotel tidak akan banyak berinteraksi dengan pekerja hotel. Semuanya termasuk kondom sudah tersedia, hanya tinggal untuk digunakan sahaja. Yang menariknya. hotel-hotel sebegini turut kalis dari serbuan pihak berkuasa.


sumber: http://www.noveloke.com


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.