Skip to main content

(GAMBAR) Ratu Pondan Dari Korea Selatan, Pemenang Pertandingan Ratu Pondan Sedunia






Disebalik kegilaan ramai terhadap produk-produk K-Pop dari Korea Selatan, jangan tak tahu, negara itu juga telah 'berjaya menghasilkan' ratu cantik dari golongan transgender. Berikut di bawah ini adalah gambar-gambar pemenang pertandingan Miss International Queen dari Korea Selatan, dikenali dengan nama 'Mini', iaitu seorang desainer dan pereka fesyen. 











Comments

  1. euw, nmpk mcm muka yoona la :p

    tp sukar dipercaya, mereka di atas adlh lelaki yg bertopengkan wanita

    sedih..

    lelaki 'gentle' jd pondan, lelaki 'kacak' jd gay.

    oh dimanakah lelaki sejati dlm dunia ni?

    ReplyDelete
  2. ada lesung pipit lg..fuhh..yg jepun tu pun comel..tp haram tetap haram

    ReplyDelete
  3. fuh, tergoda aku pada wajah dan bentuk badannya, tapi kalo ada "batang" kat bawah, memang akan cepat tersedar dari kealpaan.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.