Sunday, July 10, 2011

Mungkin Ini Yang Akan Terjadi Bila Dunia Tanpa Internet....




Pernah tak anda terbayang bila anda bangun keesokan paginya, tiba-tiba talian internet satu dunia rosak teruk? Lebih teruk lagi bila kerosakan itu tak dapat dibaiki oleh sesiapapun, walau oleh pakar terhandal sekalipun...maka tinggallah dunia ini tanpa internet dan dapatkah anda bayangkan bagaimana kehidupan anda di hari-hari mendatang?

Adakah mungkin seperti gambar-gambar di bawah ini? Hohoho...


Google hanya tinggal sebagai syarikat penghantaran....

Ini buat kaki tegar Facebooker...


 Melayan Youtube...


 Tiada lagi pop-up iklan di laman web...hanya tinggal advertisement board


 YM hanya dalam van bergerak...


tiada lagi mp3 free yang boleh di download...


 online shopping kini di pasar-pasar hari


 Twitter ;p


buat mereka yang suka masuk ke web lucah...kini tinggal kenangan... =D


macam  mana? dapatkah anda membayangkan keadaan2 di atas? sanggup tak? hehehe...tepuklah dada masing-masing...

source:http://arenaphoto.blogspot.com


Entri-Entri Berkaitan.....

10 comments:

  1. haha! menarik2. cant imagine klw sekarang takde intenet, what i'm gonna do.

    ReplyDelete
  2. HAHA TAK BOLEHHH TAKDE INTERNETTTTTT

    ReplyDelete
  3. skrg ni sehari tak ada internet pun boleh gila.. haha..

    ReplyDelete
  4. hahaha xleh byg kan la....wat blogger2 dah xleh nk post2 mcm2 lgi!....

    ReplyDelete
  5. hahhaha..klakar gambar2 nie...
    urmm..tak dpaat bayangkan kalau tade internet...boring...

    ReplyDelete
  6. mm..ntah camne kalu dunia x de internet & x de teknologi..
    balik ke zaman batu la kot...ehehe

    ReplyDelete
  7. xsanggup..mcm ner nak buat agment...xkan nak g library selak buku satu2...kalo bagi tempoh 2 minggu mahu 2 bulan baru boley siap =)

    ReplyDelete
  8. no more blog. only diary. hahaha

    ReplyDelete
  9. tengok2 semua kaki blog akan tulis blog diorang kat kertas A4 then pelekat kat mana2 bagi orang baca. Then nufnangpun kuarkanlah patern terbaru iklan diorang dengan cara buat sticker and lekatkan kat kertas A4 yang kita tampal tadi sebagai ganti kepada blog...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails