Skip to main content

Mungkin Ini Yang Akan Terjadi Bila Dunia Tanpa Internet....




Pernah tak anda terbayang bila anda bangun keesokan paginya, tiba-tiba talian internet satu dunia rosak teruk? Lebih teruk lagi bila kerosakan itu tak dapat dibaiki oleh sesiapapun, walau oleh pakar terhandal sekalipun...maka tinggallah dunia ini tanpa internet dan dapatkah anda bayangkan bagaimana kehidupan anda di hari-hari mendatang?

Adakah mungkin seperti gambar-gambar di bawah ini? Hohoho...


Google hanya tinggal sebagai syarikat penghantaran....

Ini buat kaki tegar Facebooker...


 Melayan Youtube...


 Tiada lagi pop-up iklan di laman web...hanya tinggal advertisement board


 YM hanya dalam van bergerak...


tiada lagi mp3 free yang boleh di download...


 online shopping kini di pasar-pasar hari


 Twitter ;p


buat mereka yang suka masuk ke web lucah...kini tinggal kenangan... =D


macam  mana? dapatkah anda membayangkan keadaan2 di atas? sanggup tak? hehehe...tepuklah dada masing-masing...

source:http://arenaphoto.blogspot.com

Comments

  1. haha! menarik2. cant imagine klw sekarang takde intenet, what i'm gonna do.

    ReplyDelete
  2. HAHA TAK BOLEHHH TAKDE INTERNETTTTTT

    ReplyDelete
  3. skrg ni sehari tak ada internet pun boleh gila.. haha..

    ReplyDelete
  4. hahaha xleh byg kan la....wat blogger2 dah xleh nk post2 mcm2 lgi!....

    ReplyDelete
  5. hahhaha..klakar gambar2 nie...
    urmm..tak dpaat bayangkan kalau tade internet...boring...

    ReplyDelete
  6. mm..ntah camne kalu dunia x de internet & x de teknologi..
    balik ke zaman batu la kot...ehehe

    ReplyDelete
  7. xsanggup..mcm ner nak buat agment...xkan nak g library selak buku satu2...kalo bagi tempoh 2 minggu mahu 2 bulan baru boley siap =)

    ReplyDelete
  8. no more blog. only diary. hahaha

    ReplyDelete
  9. tengok2 semua kaki blog akan tulis blog diorang kat kertas A4 then pelekat kat mana2 bagi orang baca. Then nufnangpun kuarkanlah patern terbaru iklan diorang dengan cara buat sticker and lekatkan kat kertas A4 yang kita tampal tadi sebagai ganti kepada blog...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.