Sunday, June 5, 2011

[Gambar]- Wajah Perodua Myvi Baru Yang Bakal Berada di Pasaran (Spyshot)





Mengikut blog paultan.org, inilah (lihat gambar di bawah) wajah model pengganti Perodua Myvi Terbaru yang sedang diangkut menggunakan trailer dipercayai untuk dihantar ke pusat jualan Perodua. Berdasarkan gambar di bawah, dijangkakan model terbaru itu bakal dilancarkan tidak lama lagi, apatah lagi proses booking sudah boleh dilakukan melalui semalam.

 
Mungkin gambar spyshot di atas kurang jelas kerana diambil pada waktu malam; tetapi di bawah ini ada beberapa lagi gambar spyshot model tersebut yang mungkin sedang menjalani beberapa inspection terakhir. Namun model ini telah ditutup pada beberapa bahagian tertentu sebagai penyamaran. 

 


Yang menariknya, melalui segment auto di Buletin Utama TV3 baru-baru ini, keseluruhan model baru Myvi ini telah digeledah dan dihebahkan kepada umum, walaupun ianya masih belum dilancarkan lagi.


 Antara yang menarik...ini pandangan tepi model terbaru Myvi



Ini pula beberapa ciri desain baru berbanding model Myvi sediakala...
 
 
 
 


Lampu belakang baru...

Juga headlamp dengan desain baru

Interior kereta...desain dashboard nampak smart...yang ini untuk model baseline

Di bawah ini pula desain dashboard yang turut mempunyai hi-end touch screen dengan Bluetooth telephony dan GPS...yang ini mungkin untuk model upperline
 
 
 

Ruang tempat duduk..

Ruang bonet...

Apa pendapat anda? Adakah model terbaru Myvi ini menarik?

All pictures were credicted to Paultan.org...untuk maklumat lebih lanjut, sila ke Paultan.org





Entri-Entri Berkaitan.....

9 comments:

  1. mcm rupa kereta kat beijing ni je....

    ReplyDelete
  2. mcm tak besh je...tp dalaman dye sgt besh.ada gps tu...hebakkk.

    ReplyDelete
  3. Cam ada ciri2 Kelisa dan kurus ckit berbanding versi asal.. nmpk gaya MyVi dah try diet and improve :P

    ReplyDelete
  4. myvi lame lg style

    ReplyDelete
  5. actually my brother keje kt sana...body dia ckp mmg x menarik..tp benda lain ok n lebih bagus dr myvi skrg

    ReplyDelete
  6. myvi lame lgi cun kot.....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails