Wednesday, March 2, 2011

Aktres Wanita Taiwan Kantoi Sebagai Lelaki



Pelakon dan model jelita Taiwan, Alicia Liu akui menjalani pembedahan jantina ketika berusia 18 tahun dalam sesi temuramah, Januari lalu.

Sejak isu itu terbongkar, dia mendapat reaksi positif daripada peminat dan rakan artis program Big Party. Menariknya, wartawan TVBS yang bertindak kasar dengannya ketika skandal itu mula terbongkar kini menjadi sasaran kutukan daripada peminat dan pelayar Internet.




Dalam temubual eksklusif bersama majalah di China, awalnya Alicia mahu mendedahkan siapa dirinya selepas dirinya terkenal kerana mahu semua orang tahu insan sepertinya mampu berjaya dalam hidup dan kerjaya.

Walaupun Alicia bukan satu-satunya selebriti yang menukar jantina sebelum ini, ramai terkejut kerana bentuk wajah dan tubuhnya tidak menunjukkan dia dulu adalah lelaki.


Di bawah ini adalah beberapa gambar hot beliau...

 
 
 


 Dan di bawah ini pula adalah gambar ketika dia masih lagi seorang lelaki...


sumber: http://www.cpopaccess.com, http://alteriw.net

Entri-Entri Berkaitan.....

12 comments:

  1. macam tak caye lahhh! ishhh..tp mmg hot gile! kalah pompuan!

    ReplyDelete
  2. pehhhh !

    lain gila muka,,,

    huhu!

    nauzubillah,,,

    ReplyDelete
  3. hee~ mmg cun... bape byk pembedahan la die buat

    ReplyDelete
  4. plastic surgery punya kojer...
    no doubt...

    ReplyDelete
  5. die ni yg belakon cite pe tah kt tv tu..oo, x sangke...

    ReplyDelete
  6. "alamk..!! tol kew ni..?? tol2 cm pmpn..cm xcye jew..

    ReplyDelete
  7. MACAM MACAM ORANG DALAM DUNIA NIE SEKARANG. MUKA JE LAWA BADAN JE MONTOK TAPI TAK ORIGINAL BUADD APE.. PEREMPUAN ASLI JUGAK TETAP SEMPURNA

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails