Skip to main content

Aktres Wanita Taiwan Kantoi Sebagai Lelaki



Pelakon dan model jelita Taiwan, Alicia Liu akui menjalani pembedahan jantina ketika berusia 18 tahun dalam sesi temuramah, Januari lalu.

Sejak isu itu terbongkar, dia mendapat reaksi positif daripada peminat dan rakan artis program Big Party. Menariknya, wartawan TVBS yang bertindak kasar dengannya ketika skandal itu mula terbongkar kini menjadi sasaran kutukan daripada peminat dan pelayar Internet.




Dalam temubual eksklusif bersama majalah di China, awalnya Alicia mahu mendedahkan siapa dirinya selepas dirinya terkenal kerana mahu semua orang tahu insan sepertinya mampu berjaya dalam hidup dan kerjaya.

Walaupun Alicia bukan satu-satunya selebriti yang menukar jantina sebelum ini, ramai terkejut kerana bentuk wajah dan tubuhnya tidak menunjukkan dia dulu adalah lelaki.


Di bawah ini adalah beberapa gambar hot beliau...

 
 
 


 Dan di bawah ini pula adalah gambar ketika dia masih lagi seorang lelaki...


sumber: http://www.cpopaccess.com, http://alteriw.net

Comments

  1. macam tak caye lahhh! ishhh..tp mmg hot gile! kalah pompuan!

    ReplyDelete
  2. pehhhh !

    lain gila muka,,,

    huhu!

    nauzubillah,,,

    ReplyDelete
  3. hee~ mmg cun... bape byk pembedahan la die buat

    ReplyDelete
  4. plastic surgery punya kojer...
    no doubt...

    ReplyDelete
  5. die ni yg belakon cite pe tah kt tv tu..oo, x sangke...

    ReplyDelete
  6. "alamk..!! tol kew ni..?? tol2 cm pmpn..cm xcye jew..

    ReplyDelete
  7. MACAM MACAM ORANG DALAM DUNIA NIE SEKARANG. MUKA JE LAWA BADAN JE MONTOK TAPI TAK ORIGINAL BUADD APE.. PEREMPUAN ASLI JUGAK TETAP SEMPURNA

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.