Skip to main content

Inilah Resuming Mintak Kerja Paling LawakSerius, inilah resuming yang paling lawak! Betul-betul masuk bakul angkat sendiri minah ni..untuk memudahkan bacaan anda, sila baca pada ayat yang telah dihighlightkan dgn warna kuning :) Layan...sumber: www.funnymalaysia.com

Comments

 1. Resume @ karangan 1119???? jenoh nk baca..haha..mngaku mcm artiis lg..mmg confident

  ReplyDelete
 2. @Puteri0409 hoho, mgkin jugak karangan triple one nine..sebab kalu nk mintk keje skrg ni mn ada org tulis tangan dh kan..

  ReplyDelete
 3. the only person in Asia..? hahahah.. btol2 cnfident dia ni

  ReplyDelete
 4. @imnabila itulah terlampau confident sgt kn..haha

  ReplyDelete
 5. tp msh da jg kn yg pkai tls tgn..

  ReplyDelete
 6. sakit mate tengok tulisan die... @-@

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.