Friday, January 7, 2011

Ilusi Optik (10) : Lif-lif Paling Unik di Dunia

1. Floor Illusion
Sekali tengok, anda pasti tertipu! Tapi bila dah tahu kebenarannya, lutut anda pula bergetar. Seram dan menakutkan! Inilah keunikan sebuah lif yg terdapat di China

2. Elevator Skydive
Lif ini akan membuatkan anda terasa seperti terbang di udara. Atau mungkin juga seperti terhempas ke bumi!


3. Wake Up!
Wake up guys!
Lift ini didesain oleh Ogilvy Beijing of China untuk pembuat kopi Maxwell House dan memberikan “suntikan Adrenaline” – yang dapat dirasai bila pintu lift terbuka. Orang yang mengantuk akan segera terbuka matanya kerana efek yang mengerikan seperti ini. Efek seperti ini adalah efek yang dirasakan ketika kita minum kopi.

sumber:http://arenaphoto.blogspot.com


Entri-Entri Berkaitan.....

19 comments:

  1. mak aihh !!! gayat siott !! huhuhuu

    ReplyDelete
  2. waaa... takotttt....!!! klau ada cam nih, sumpah takot nk naik... lg2 time tuh sorang2.. eee

    ReplyDelete
  3. kecut perut der!

    ReplyDelete
  4. perhhh...kalau mina tersentak jantung...hehehe

    ReplyDelete
  5. perghh! gayat kot..silap2 terpengsan dpn pintu lif

    ReplyDelete
  6. kreatif la dorg2 nie.kagum!..uhu

    ReplyDelete
  7. sume org kat sini kata takut n gayat je..encik billy pun sama la..hehe

    ReplyDelete
  8. perh ! kalo missh mang da ta naik lift ! seram . plusplus gayat gile !

    ReplyDelete
  9. smart!!
    seyes truje + seriau..
    hehe :)

    ReplyDelete
  10. @SyAE SyEa teruja+seriau;nampaknya anda ni bkn sorg penakut! waa..

    ReplyDelete
  11. kalo aq kat situ aq patah blik je..
    aq sggup naik tangga..
    huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails