Skip to main content

Ilusi Optik (10) : Lif-lif Paling Unik di Dunia

1. Floor Illusion
Sekali tengok, anda pasti tertipu! Tapi bila dah tahu kebenarannya, lutut anda pula bergetar. Seram dan menakutkan! Inilah keunikan sebuah lif yg terdapat di China

2. Elevator Skydive
Lif ini akan membuatkan anda terasa seperti terbang di udara. Atau mungkin juga seperti terhempas ke bumi!


3. Wake Up!
Wake up guys!
Lift ini didesain oleh Ogilvy Beijing of China untuk pembuat kopi Maxwell House dan memberikan “suntikan Adrenaline” – yang dapat dirasai bila pintu lift terbuka. Orang yang mengantuk akan segera terbuka matanya kerana efek yang mengerikan seperti ini. Efek seperti ini adalah efek yang dirasakan ketika kita minum kopi.

sumber:http://arenaphoto.blogspot.com

Comments

  1. mak aihh !!! gayat siott !! huhuhuu

    ReplyDelete
  2. waaa... takotttt....!!! klau ada cam nih, sumpah takot nk naik... lg2 time tuh sorang2.. eee

    ReplyDelete
  3. kecut perut der!

    ReplyDelete
  4. perhhh...kalau mina tersentak jantung...hehehe

    ReplyDelete
  5. perghh! gayat kot..silap2 terpengsan dpn pintu lif

    ReplyDelete
  6. kreatif la dorg2 nie.kagum!..uhu

    ReplyDelete
  7. sume org kat sini kata takut n gayat je..encik billy pun sama la..hehe

    ReplyDelete
  8. konpem tak naik dah

    ReplyDelete
  9. perh ! kalo missh mang da ta naik lift ! seram . plusplus gayat gile !

    ReplyDelete
  10. smart!!
    seyes truje + seriau..
    hehe :)

    ReplyDelete
  11. @SyAE SyEa teruja+seriau;nampaknya anda ni bkn sorg penakut! waa..

    ReplyDelete
  12. kalo aq kat situ aq patah blik je..
    aq sggup naik tangga..
    huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.