Skip to main content

[Gambar]- Pesta Bunga Api Tercantik di Sydney

Sambutan tahun baru tak lengkap tanpa adanya pertunjukan bunga api. Pada pandangan Encik Billy, rasanya hanya 3 tempat di dunia ini yang benar-benar menyajikan pertunjukan bunga api paling spektakuler iaitu di Sydney, Hong Kong dan London. Di Kuala Lumpur sendiri, pertunjukan bunga api sangatlah tidak menarik, rasanya sama jer mcm tahun2 lepas..huhu yeke?

Okey, jom kita layan keindahan bunga api sempena sambutan tahun baru di Sydney. Ada 11 keping gambar untuk anda...













sumber: http://www.rizkyagung.com

Comments

  1. kat rio de jeneiro brazil lg cantik :p

    ReplyDelete
  2. hamihemo: hehe mmg cantik kan

    Fyna: ye eh? nk kena google nih..

    ReplyDelete
  3. wah.. teringat kat pesta bunga api time end of summer last year kat Canberra. Comel2 bentuk bunga api yg dia buat <3

    ReplyDelete
  4. hawa: wow u hv bn to canberra? how nice!

    ReplyDelete
  5. cantik ! m'sia mane boleh buat mahal2 .. kn nk pru .. duit nk gne banyak nie

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.