Monday, January 3, 2011

[Gambar]- Pesta Bunga Api Tercantik di Sydney

Sambutan tahun baru tak lengkap tanpa adanya pertunjukan bunga api. Pada pandangan Encik Billy, rasanya hanya 3 tempat di dunia ini yang benar-benar menyajikan pertunjukan bunga api paling spektakuler iaitu di Sydney, Hong Kong dan London. Di Kuala Lumpur sendiri, pertunjukan bunga api sangatlah tidak menarik, rasanya sama jer mcm tahun2 lepas..huhu yeke?

Okey, jom kita layan keindahan bunga api sempena sambutan tahun baru di Sydney. Ada 11 keping gambar untuk anda...













sumber: http://www.rizkyagung.com

Entri-Entri Berkaitan.....

6 comments:

  1. kat rio de jeneiro brazil lg cantik :p

    ReplyDelete
  2. hamihemo: hehe mmg cantik kan

    Fyna: ye eh? nk kena google nih..

    ReplyDelete
  3. wah.. teringat kat pesta bunga api time end of summer last year kat Canberra. Comel2 bentuk bunga api yg dia buat <3

    ReplyDelete
  4. hawa: wow u hv bn to canberra? how nice!

    ReplyDelete
  5. cantik ! m'sia mane boleh buat mahal2 .. kn nk pru .. duit nk gne banyak nie

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails