Thursday, December 2, 2010

Handphone Konsep Nokia dan Coca-Cola


Adakah ini teknologi masa depan?
Kalau betullah ada handphone mcm ni, ada ke org nk beli?
Jen..jen..jen



Fakta Ringkas:

  •  Digelar 'Coke Phone' dan masih berada diperingkat prototaip
  • Prototaip ini mempunyai 30-mililiter ruang kosong yang membolehkan pengguna mengisi minuman coca cola mereka kedalamnya. 
  • Minuman ini berfungsi sebagai bateri kepada handphone yang cukup untuk memberikan beberapa jam masa berbual atau seminggu masa standby.




sumber: http://b4tea.com


Entri-Entri Berkaitan.....

4 comments:

  1. teknologi yang tak masuk akal pun ye...tapi xsabar nk tgok this phone ada kt pasaran.pkai air coke je sbg bateri~~euuwwww....canggih2

    ReplyDelete
  2. woww..boleh tahan r teknologi skunk ni..haha

    ReplyDelete
  3. salam kasih sayang anda diterime,,ngeh3,,,
    mana cbox blog ni?tercari2

    ReplyDelete
  4. fifianggun:ada kat wall kanan belah bawah :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails