Skip to main content

Handphone Konsep Nokia dan Coca-Cola


Adakah ini teknologi masa depan?
Kalau betullah ada handphone mcm ni, ada ke org nk beli?
Jen..jen..jen



Fakta Ringkas:

  •  Digelar 'Coke Phone' dan masih berada diperingkat prototaip
  • Prototaip ini mempunyai 30-mililiter ruang kosong yang membolehkan pengguna mengisi minuman coca cola mereka kedalamnya. 
  • Minuman ini berfungsi sebagai bateri kepada handphone yang cukup untuk memberikan beberapa jam masa berbual atau seminggu masa standby.




sumber: http://b4tea.com

Comments

  1. teknologi yang tak masuk akal pun ye...tapi xsabar nk tgok this phone ada kt pasaran.pkai air coke je sbg bateri~~euuwwww....canggih2

    ReplyDelete
  2. woww..boleh tahan r teknologi skunk ni..haha

    ReplyDelete
  3. salam kasih sayang anda diterime,,ngeh3,,,
    mana cbox blog ni?tercari2

    ReplyDelete
  4. fifianggun:ada kat wall kanan belah bawah :p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.