Tuesday, October 5, 2010

Burung Lelaki Terbesar Di Dunia?

Pertama sekali, ini adalah entri separa lucah. Bukan entri lucah tau!!

Korang tau apa maksud burung lelaki? Adakah maksudnya burung jantan ataupun burung *tut* kepunyaan lelaki? Konfius...

Dan mengikut pemahaman aku, jawapan kepada soalan di atas adalah burung *tut* tu.

Ada visitor yang masuk ke laman Billyinfo dengan menggunakan keyword 'Burung Lelaki Terbesar Di Dunia' dan ini membuatkan aku tergelak gaban berdasarkan pemahaman aku tu.


Kalau korang tengok bar-chart dekat atas tu, lebih  separuh daripada visitor yang masuk ke laman ini melalui search engine menggunakan keywords berunsur lucah.

Instinct aku mengatakan orang yang mencari 'burung lelaki terbesar di dunia' itu adalah orang yang berunsur sonsang atau berunsur dua alam. Moga-moga Tuhan memberi Hidayah kepadanya untuk insaf.


Kecewa juga sebenarnya. Sedangkan laman ini diwujudkan untuk menyampaikan informasi yang pelbagai. Tapi sayangnya, informasi yang dicari tak lain tak bukan benda-benda macam tu.

Fikiran dan otak kuning, kita tak akan maju...

.

Entri-Entri Berkaitan.....

12 comments:

  1. huhuhu..kantoi lak..hehehe
    ___________________________
    Recent post Free Badge Tak Nak Merokok

    ReplyDelete
  2. hah, rupanya kau lah @rtzam? haishh...

    ReplyDelete
  3. burung apa?burung murai...burung apa..burung murai...

    ReplyDelete
  4. kelakar laa entry nih!.. tak terfikir pulak pasal perkataan 'burung lelaki'.. terbesar pulak tu.. hehe

    ReplyDelete
  5. Hahahha... Lawak la pulak ni.. adakah dicari benda tu pulak... Bagi dia burung unta.. haha

    ReplyDelete
  6. adakah cik awek yang mencari mengguna keyword tersebut? atau pun encik macho dua alam. persoalan yang menarik. sila jawab kalau berani. sekian, followed..

    ReplyDelete
  7. rase mcm pompuan je yg taip keyword tu..hik3...

    ReplyDelete
  8. org suka cari bahan lucah kat internet..

    ReplyDelete
  9. bksempoi: tu mmg kenyataan, bukan hipotesis lg

    ReplyDelete
  10. "bsr cngt kew..??teringt lgu brung mse kt skolh dlu..cmni lriknye..aqu brung..didlm sngkr..hdup terkurung..atyku sush..ingin aqu terbng bebs..berkwn2 tnggi diawn..pnh ngo x..??ad kne mengene ngn lgu ni x cik billy..haha..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails