Skip to main content

Burung Lelaki Terbesar Di Dunia?

Pertama sekali, ini adalah entri separa lucah. Bukan entri lucah tau!!

Korang tau apa maksud burung lelaki? Adakah maksudnya burung jantan ataupun burung *tut* kepunyaan lelaki? Konfius...

Dan mengikut pemahaman aku, jawapan kepada soalan di atas adalah burung *tut* tu.

Ada visitor yang masuk ke laman Billyinfo dengan menggunakan keyword 'Burung Lelaki Terbesar Di Dunia' dan ini membuatkan aku tergelak gaban berdasarkan pemahaman aku tu.


Kalau korang tengok bar-chart dekat atas tu, lebih  separuh daripada visitor yang masuk ke laman ini melalui search engine menggunakan keywords berunsur lucah.

Instinct aku mengatakan orang yang mencari 'burung lelaki terbesar di dunia' itu adalah orang yang berunsur sonsang atau berunsur dua alam. Moga-moga Tuhan memberi Hidayah kepadanya untuk insaf.


Kecewa juga sebenarnya. Sedangkan laman ini diwujudkan untuk menyampaikan informasi yang pelbagai. Tapi sayangnya, informasi yang dicari tak lain tak bukan benda-benda macam tu.

Fikiran dan otak kuning, kita tak akan maju...

.

Comments

  1. huhuhu..kantoi lak..hehehe
    ___________________________
    Recent post Free Badge Tak Nak Merokok

    ReplyDelete
  2. hah, rupanya kau lah @rtzam? haishh...

    ReplyDelete
  3. burung apa?burung murai...burung apa..burung murai...

    ReplyDelete
  4. kelakar laa entry nih!.. tak terfikir pulak pasal perkataan 'burung lelaki'.. terbesar pulak tu.. hehe

    ReplyDelete
  5. Hahahha... Lawak la pulak ni.. adakah dicari benda tu pulak... Bagi dia burung unta.. haha

    ReplyDelete
  6. adakah cik awek yang mencari mengguna keyword tersebut? atau pun encik macho dua alam. persoalan yang menarik. sila jawab kalau berani. sekian, followed..

    ReplyDelete
  7. hahaha..spe la yg sangap

    ReplyDelete
  8. rase mcm pompuan je yg taip keyword tu..hik3...

    ReplyDelete
  9. org suka cari bahan lucah kat internet..

    ReplyDelete
  10. bksempoi: tu mmg kenyataan, bukan hipotesis lg

    ReplyDelete
  11. "bsr cngt kew..??teringt lgu brung mse kt skolh dlu..cmni lriknye..aqu brung..didlm sngkr..hdup terkurung..atyku sush..ingin aqu terbng bebs..berkwn2 tnggi diawn..pnh ngo x..??ad kne mengene ngn lgu ni x cik billy..haha..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.