Skip to main content

Keldai Buat Aksi Payung Terjun

Wah! Kagum saya melihat aksi haiwan ini melakukan aktiviti payung terjun di sebuah pantai di Moscow, Russia. Terus terang cakap, saya memang seorang yg penakut...hee hee

Haiwan itu sebenarnya melakukan aksi pada satu kempen iklan yang dibiayai beberapa ahli perniagaan untuk menarik kehadiran orang ramai ke pantai berkenaan.

Haiwan itu kelihatan ketakutan semasa ia hendak mendarat di sebuah pantai di kampung Cossack. Namun, ia kini menjadi satu siasatan polis selepas gambar keldai itu disiarkan media yang mengkritik penggunaan haiwan tersebut.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.